VRIJESCHOOL – Antroposofische kinderopvang

.

Over de school

‘Opvoeden is de kunst van het herkennen van talenten en de kunst om een klimaat te creëren waarin kinderen zich kunnen ontplooien in een eigen tempo’.

Wil jij graag werken met kinderen of zoek je verdieping in je werk met kinderen? Wil je graag werken met hoofd, hart én handen? Hecht je belang aan professionele -en persoonlijke ontwikkeling? Dan is de School voor Antroposofische Kinderopvang iets voor jou!

Aanmelden

In september 2019 start de tweede groep studenten met een 1,5 – jarige kopfase opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Antroposofische Kinderopvang (MBO niveau 4)

Schrijf je nu in >

21 december: informatieochtend SchoolvAK

De School voor Antroposofische Kinderopvang (SchoolvAK) organiseert  en vrijdag 21 december van 09.00 – 10.30 uur een informatieochtend voor geïnteresseerden in onze 1,5 – jarige kopfase opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Antroposofische Kinderopvang (MBO niveau 4). Tijdens deze informatieochtend kun je een kijkje nemen in de klas die begin september dit jaar van start ging. Ook is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen. Meld je nu aan via info@school-vak.nl!

Presentatie opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Antroposofische Kinderopvang (MBO niveau 4)

Voor Opleidingspartners

Deze school is ontstaan vanuit de Vereniging Antroposofische Kinderopvang, brancheorganisatie voor de antroposofische kinderopvang in Nederland. Als je als organisatie je ook wilt aanmelden om studenten op te leiden, dan is lidmaatschap van deze vereniging een voorwaarde.

.

website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.